Κατηγορία : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Αιτήσεις ενδιαφέροντος για το Προνήπιο, το Νηπιαγωγείο και για την Α΄ τάξη του Δημοτικού.

  Σας ενημερώνουμε ότι άρχισαν οι αιτήσεις ενδιαφέροντος για το Προνήπιο, το Νηπιαγωγείο και για την Α΄ τάξη του Δημοτικού για το σχολικό έτος 2018 – 2019.   Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, να περάσετε από τη Γραμματεία του Σχολείου μας, μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, για να συμπληρώσετε την αίτηση ενδιαφέροντος.   Από τη Διεύθυνση.

Χριστουγεννιάτικη έκθεση στην «GALLERY» του Νηπιαγωγείου

Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ο ορισμός σας στη «GALLERY»  του Νηπιαγωγείου SAINT JOSEPH το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 καλώς ήταν ο ερχομός σας !!   Ναι, ναι καλά ακούσατε !!   Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου εμπνεύστηκαν από σπουδαίους ζωγράφους (Paul Klee, Pablo Picasso, Κοσμάς Ξενάκης, Salvador Dali, Wassily Kandinsky ) κι ετοίμασαν αριστουργήματα που τα παρουσίασαν στους γονείς τους.  

Ευχές από το Δημοτικό για τα Χριστούγεννα

« Σ΄ αυτές τις δύσκολες και σκυθρωπές μέρες που ζούμε έρχεται το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίσει και πάλι τη ζωή μας. Να μας θυμίσει ότι γεννήθηκε ο Χριστός. Ας στρέψουμε όλοι τα μάτια μας στον φτωχότερο και ενδοξότερο θρόνο του σύμπαντος, στην ταπεινή φάτνη. Και εκεί θα δούμε φως μέγα!»  

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Saint Joseph

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 σας περιμένουμε στην Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ–Saint Joseph» (Θεσσαλονίκης 2-Πεύκη, τηλ.: 210 8126000), ώρα: 10.00-20.00, για έξυπνα ψώνια, απολαυστικούς καφέδες, γευστικά φαγητά, για αθλητικές δραστηριότητες, τραγούδια και χορευτικά, με πολλή αγάπη για τον συνάνθρωπο.   Ο σκοπός του Bazaar είναι φιλανθρωπικός και τα έσοδα διατίθενται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη φροντίδα και την αγάπη μας.  

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ»

Σας καλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα λάβει χώρα στις 10/12/2017, ημέρα Κυριακή, στις 10.30 πμ στα γραφεία του Συλλόγου μας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 6-8-10.

Οι μαθητές της Δ΄ και Ε΄ τάξης του Δημοτικού στην Επίδαυρο και στις Μυκήνες

Οι μαθητές της Δ΄ και Ε΄ τάξης, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των τις Σαββατιάτικων Εκπαιδευτικών μας Εξορμήσεων του σχολείου μας, πήγαν στην Επίδαυρο και στις Μυκήνες. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Επιδαύρου και των Μυκηνών.  

Συγκέντρωση ρουχισμού για τους συνανθρώπους μας (Γυμνάσιο-Λύκειο)

Η φιλάνθρωπη διάθεση των παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών μας, έχει βοηθήσει πολλές φορές συνανθρώπους μας που υποφέρουν από στερήσεις ακόμα και των βασικών ειδών διαβίωσης.   Με αυτό το πνεύμα συνεχίζεται η προετοιμασία και της φετινής γιορτής αγάπης, τα έσοδα της οποίας όπως κάθε χρόνο διατίθενται σε ανθρώπους και ιδρύματα που χρειάζονται υποστήριξη. Στην «εκστρατεία» αυτή φιλανθρωπίας εντάσσεται και η συγκέντρωση ειδών ρουχισμού, τα οποία [....]

Μία «Ανάσα» στις Διατροφικές Διαταραχές (Γυμνάσιο-Λύκειο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, η εκδήλωση της Σχολής που είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών στο θέμα της Διαταραχής Πρόσληψης Τροφής.   Η εταιρία «Ανάσα», η οποία ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα ανέλαβε την ενημέρωση παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών. Μίλησαν η πρόεδρος της εταιρίας κα Ζέτα Δούκα, η ψυχολόγος, η διαιτολόγος και ο παθολόγος της. Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος [....]