Κατηγορία : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Βράβευση του Δημοτικού

Βράβευση του Δημοτικού από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Ημέρα Αγάπης 2018

Η «Ημέρα Αγάπης» ήταν μια ημέρα προσφοράς προς τον αναγκεμένο συνάνθρωπο. Με αυτόν τον τρόπο όλη η σχολική μας κοινότητα τίμησε έμπρακτα τον προστάτη της άγιο, τον Άγιο Ιωσήφ.

Βράβευση μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού

Βράβευση μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που συμμετείχαν σε Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: «Το Μέλλον της Ειρήνης»

Η ομάδα JoseF1 του Δημοτικού στο «The Box Athens Escape Room»

My name is F1…JoseF1!! Οι μικροί πράκτορες της F1 του Δημοτικού, μαζί με τον δάσκαλο κ. Μανόλη Τουμπακάρη και την κ. Ελένη Γοντσιτοπούλου, πήγαν στο «The Box Athens Escape Room», κατάφεραν να κλέψουν το Χρυσό Lego από το «Μουσείο», αλλά και να απελευθερώσουν το πνεύμα από το «Στοιχειωμένο σπίτι». Συνεργάστηκαν, διασκέδασαν και πέρασαν δημιουργικά το Σάββατό τους!  

Η Γ΄ τάξη του Δημοτικού στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών «ΑΡΧΕΛΩΝ»

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Επισκέψεων η Γ΄ τάξη επισκέφτηκε το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών ΑΡΧΕΛΩΝ.   Πρόκειται για ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο με αντικείμενο τη μελέτη και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους, τη διαχείριση των παράκτιων οικοσυστημάτων στις σημαντικότερες παραλίες ωοτοκίας της Καρέτα στη χώρα μας, την περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων χελωνών καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.  

Εορτασμός Αγίου Ιωσήφ – Πρόσκληση

Τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 θα τιμήσουμε, όπως κάθε χρόνο τον Άγιο Ιωσήφ, προστάτη του Τάγματός μας. Με χαρά σας προσκαλούμε στην ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί: - το πρωί στις 10.30 στη Σχολή, Θεσσαλονίκης 2, Πεύκη - το απόγευμα στις 18.00 στο Παρεκκλήσιο της Αθήνας, Χαρ. Τρικούπη 10. Οι Αδελφές του Αγίου Ιωσήφ

21ο MUN Αθήνας

Από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018 διεξήχθηκαν στο ξενοδοχείο Νοβοτέλ  οι εργασίες του 21ου MUN Athens.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαμε με πολλή ενδιαφέρον. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μαθητές και μαθήτριες είναι σημαντικές για την διαμόρφωση της συνείδησης τους μέσα σ έναν πολυπολιτισμικό κόσμο.   Τα Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών (MUN) είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς προσομοιώσεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα [....]

Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό Ελλάς

To Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 9.00π.μ στο Δημοτικό.   Το Σχολείο μας για 3η χρονιά θα συμμετέχει και θα γίνει κέντρο εξέτασης για το Διεθνή διαγωνισμό «Καγκουρό» .   Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό διασκεδαστικό διαγωνισμό στον κόσμο, με συμμετοχή 6,5 εκατομμυρίων μαθητών από 52 χώρες. Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στον διαγωνισμό από τον Μάρτιο του 2007.   Η φιλοσοφία του διαγωνισμού βασίζεται [....]