Κατηγορία : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η Δ΄ Τάξη στο Μουσείο Βορρέ

Στο  πλαίσιο  του  προγράμματος  των  Εκπαιδευτικών  Επισκέψεων, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η Δ΄ Τάξη επισκέφτηκε το Μουσείο Βορρέ και παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανακυκλώσιμης τέχνης: «Όταν το σκουπίδι ονειρεύεται, γίνεται λουλούδι».   Πρόκειται γα ένα διαδραστικό εικαστικό παιχνίδι στο Εργαστήρι του Μουσείου, μέσω του οποίου οι μαθητές θα μάθουν πως τίποτα δεν είναι άχρηστο, τίποτα δεν πάει χαμένο!

Οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης ενημερώνονται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Επισκέψεων η ΣΤ΄ Τάξη επισκέφτηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου οι μαθητές παρακολούθησαν ενημερωτική ομιλία, από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.  

Νέα ενημέρωση για τη λειτουργία της Σχολής τις επόμενες μέρες

Μετά τις ανακοινώσεις των Δήμων Ηρακλείου Αττικής και Λυκόβρυσης-Πεύκης και λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν για τη μετακίνηση και την ασφαλή μετάβαση των περισσότερων μαθητών μας στο Σχολείο, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, το Σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό. Θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, εκτός αν υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ενημέρωση σχετικά με την διεξαγωγή μαθημάτων στην Σχολή μας αύριο Τρίτη 8/1/2019

Σχετικά με την διεξαγωγή μαθημάτων στην Σχολή μας αύριο Τρίτη 8/1/2019, παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με την οποία τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά:   «Κλειστά τα σχολεία αύριο στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Με απόφαση του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου, και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, κυρίως εκείνων που πάνε μόνα τους στο σχολείο και τυχόν να έχουν προβλήματα [....]

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2018

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 έγινε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph» στην αίθουσα «Αγία Αιμιλία». Η Αδελφή Εσπεράνς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Κώστας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ Δημήτρης Ταμπακόπουλος ευχήθηκαν σε μαθητές και Γονείς…

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή – Πρόσκληση

Οι Αδελφές, η Γενική Διεύθυνση, η Σχολική μας Κοινότητα και τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας που θα γίνει στην αίθουσα "Αγία Αιμιλία" της Σχολής την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00. Η χορωδία και η ορχήστρα του Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, με μελωδίες και τραγούδια θα γεμίσουν τις καρδιές μας με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η χορωδία του Δημοτικού συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και...

Η χορωδία και η ορχήστρα του Δημοτικού μας μαζί με τη μουσικό κα Ιφιγένεια Κουρούση, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού  Κυρίλλου, είχε τη χαρά να συμμετάσχει στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μητρόπολης.