Κατηγορία : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διπλώματα Γαλλικής Γλώσσας 2021

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος ανακοίνωσε αλλαγές στα Διπλώματα Γαλλικής Γλώσσας, οι οποίες θα ισχύσουν από το 2021 και διακρίνονται στον παρακάτω πίνακα. 

Ημερομηνίες Εξετάσεων Αγγλικών

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας.  Ημερομηνίες Εξετάσεων Αγγλικών

Bazar 2019

Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης της Σχολής μας, μία ευκαιρία προσφοράς στον συνάνθρωπο και συνάντησης για τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Saint Joseph.

Μαθηματικός Διαγωνισμός «Πυθαγόρας» 2020

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μαθηματικός διαγωνισμός «Πυθαγόρας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph».

4ο Συνέδριο Μαθητών Λυκείου Ελληνογαλλικών Σχολείων – Πρόσκληση

Η Γραμματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα (Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου Μαθητών Λυκείου Ελληνογαλλικών Σχολείων με θέμα: «Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ»  

Αγιασμός 2019-2020

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,   Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή του Αγιασμού για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09.00.   Στη συνέχεια οι μαθητές θα μεταβούν στις τάξεις τους όπου θα παραλάβουν το ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολικής χρονιάς 2019-2020  και θα αποχωρήσουν στις 11.00. Από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου τα [....]