Αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΣΤ΄ τάξης 2020.

Στις 22 και 23 Ιουνίου 2020 έγινε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των μαθητών της ΣΤ’ τάξης. Η γιορτή ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τη δασκάλα του ΣΤ1 κα Ιωάννα Χρυσανθοπούλου και τον δάσκαλο του ΣΤ2 κ. Γιώργο Μπενοβία.

Έπειτα οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης αποχαιρέτησαν την Αδελφή Ιλαρίων, τη Διευθύντρια του Δημοτικού, κα Αλτουβά Μαρία και τους δασκάλους τους. «Εφτά τα ταξίδια γεμάτες στιγμές που μένουν για να νοσταλγούνε, να χαμογελάνε κρυφά και που τους καλούν να τις ζήσουν ξανά!»

Στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τους μαθητές η Αδελφή Ιλαρίων, η Διευθύντρια του Δημοτικού, κα Αλτουβά Μαρία και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Χριστίνα Ιωαννίδου-Αναστασίου και κα Φωτεινή Γκρίφσα-Τσιροπούλου. Μετά ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Δ. Καραβασίλης τους καλωσόρισε στο Γυμνάσιο.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών στους μαθητές από το Σχολείο και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Προβλήθηκε ένα βίντεο αποχαιρετισμού από τους μαθητές, το οποίο επιμελήθηκαν η κα Μαρία Μέλλου και η κα Ιφιγένεια Κουρούση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: η Sœur Agnès Παλαιολόγου, εκπρόσωπος της Επάρχου των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ στην Ελλάδα, η Αδελφή Εσπεράνς, η Αδελφή Αλμπέρτα, ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Δ. Κώστας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Δ. Καραβασίλης.

Συντελεστές της γιορτής: κα Γιώτα Καραγιάννη, κα Ιωάννα Χρυσανθοπούλου, κ. Γιώργος Μπενοβίας.