Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2017-2018 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Αγιασμός για την καινούργια σχολική χρονιά με τις ευλογίες του πατέρα Σπυρίδωνα και του πατέρα Ανδρέα.

 

Η αδελφή Εσπεράνς, Γενική Διευθύντρια της Σχολής, απευθύνθηκε στους μαθητές και τους γονείς ευχόμενη υγεία, δημιουργικότητα, καλή συνεργασία και κυρίως, όπως τόνισε, να είμαστε ευγνώμονες για τα αγαθά του Θεού που επιτρέπει να απολαμβάνουμε σ αυτό το χώρο.

 

Στη συνέχεια ευχήθηκαν οι Δ/ντες του Λυκείου, κ. Κώστας και του Γυμνασίου κ. Καραβασίλης.

 

Στη συνέχεια δέχτηκαν συγχαρητήρια οι επιτυχόντες στις Πανελλήνιες καθώς και οι μαθητές και μαθήτριες που πήραν διπλώματα στις ξένες γλώσσες.

Αφού ενημερώθηκαν τα παιδιά από τους καθηγητές για τα τμήματα και… ζητήματα της καθημερινότητας αποχώρησαν για να επανέλθουν την επόμενη μέρα κανονικά στα μαθήματά τους.

Καλή σχολική χρονιά σ’ όλους

 

Με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Αγιασμός για την καινούργια σχολική χρονιά με τις ευλογίες του εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, καθώς και του εφημερίου της τοπικής καθολικής ενορίας.

 

Η αδελφή Εσπεράνς, Γενική Διευθύντρια της Σχολής, απευθύνθηκε στους μαθητές και τους γονείς ευχόμενη υγεία, δημιουργικότητα και καλή συνεργασία. Κυρίως τόνισε την ανάγκη ευγνωμοσύνης προς τον Θεό για τα αγαθά που επιτρέπει να απολαμβάνουμε στον χώρο του σχολείου μας.

 

Στη συνέχεια, οι Δ/ντες του Λυκείου, κ. Κώστας και του Γυμνασίου κ. Καραβασίλης απηύθυναν τις δικές τους ευχές.

 

Ακολούθησαν τα συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες καθώς και προς τους  μαθητές και μαθήτριες που πήραν διπλώματα στις ξένες γλώσσες.

 

Μετά την πρώτη ενημέρωση των μαθητών μας σχετικά με τις νέες συνθήκες της σχολικής τους καθημερινότητας, αποχώρησαν, έτοιμοι να επανέλθουν αύριο για το νέο τους ξεκόνημα, με τις ευχές όλων μας για μια καλή σχολική χρονιά.