Υποδοχή Γονέων Α΄ Γυμνασίου 2017-2018

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των γονέων και κηδεμόνων της Α Γυμνασίου στην αίθουσα “Αγία Αιμιλία” της Σχολής.

Η Γενική Διευθύντρια, soeur Esperance, αφού απηύθηνε χαιρετισμό, περιέγραψε το πνεύμα της Σχολής δίνοντας έμφαση στις χριστιανικές και ανθρωπιστικές αξίες, πάνω στις οποίες δομείται το παιδευτικό και παιδαγωγικό μας έργο.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, κος Ταμπακόπουλος Δημήτρης, καλοσώρισε τους γονείς προσκαλώντας τους να λάβουν ενεργό μέρος στις δραστηριότητες του Συλλόγου που συμβαδίζουν και ενισχύουν την συνεργασία Σχολείου και Γονέων.΄

 

Κατόπιν ο Δ/ντης του Γυμνασίου, κος Καραβασίλης Δ. περιέγραψε τη λειτουργία του Γυμνασίου, την καθημερινότητα, δίνοντας σε γενικές γραμμές τον τρόπο λειτουργίας των μαθημάτων, τις ιδιαιτερότητές τους και τον τρόπο μελέτης.

 

Ο υπεύθυνος του Αγγλικού τμήματος κος Πάστρας καθώς και η υπεύθυνη του Γαλλικού κα Τσιάκου ενημέρωσαν τους γονείς για τα τμήματα, τα επίπεδα, τα βιβλία και τα διπλώματα καθώς και για τον τρόπο αποδοτικής μελέτης.

 

Οι καθηγητές της Α Γυμνασίου απευθύνθηκαν στους γονείς με ένα χαιρετισμό και περιληπτικά περιέγραψαν το μάθημα και τις απαιτήσεις του. Αφού τέθηκαν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση με την ευχή τα πρωτάκια με τη βοήθεια του Θεού να εξελιχθούν με τον καλύτερο και δημιουργικότερο τρόπο!