Ημερίδα της Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών: «Η Χαρά της Αγάπης»

 

Στα πλαίσια της ενδυνάμωσης και της στήριξης των μελών της οικογένειας, ιδιαίτερα στην εποχή μας, σας ενημερώνουμε ότι η ποιμαντική επιτροπή της διοργανώνει ημερίδα επιμόρφωσης πάνω στην πρόσφατη αποστολική παραίνεση του Πάπα Φραγκίσκου «Η Χαρά της Αγάπης», που έχει ως θέμα τον Γάμο και την Οικογένεια.

 

Η Ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 από ώρα 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Avenue Λεωφ. Συγγρού 182,  με εισηγητή της ημερίδας τον π. Basilio Petrà από την Ιταλία, τακτικό καθηγητή της Ηθικής θεολογίας και της Ηθικής της Oικογένειας στην κεντρική Ιταλία με έδρα τη Φλωρεντία, και Πρύτανη των Πανεπιστημίων Ηθικής της Κεντρικής Ιταλίας.

 

Η Ημερίδα απευθύνεται τόσο στον ιερατικό κλήρο όσο και τους χριστιανούς συζύγους και όλους τους λαϊκούς πιστούς και θα συζητηθούν ζωτικά ζητήματα όπως ο γάμος, η οικογένεια, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

 

Την ημέρα της εκδήλωσης θα διανεμηθεί σε όλους το βιβλίο «Η Χαρά της Αγάπης».

 

Για πρακτικούς κυρίως λόγους (ακουστικά, ντοσιέ, φωτοτυπίες, κέρασμα κλπ) σας παρακαλούμε θερμά, όσοι ενδιαφέρεστε να συμπληρώσετε το απαντητικό σημείωμα μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1.    Το ξενοδοχείο Athens Avenue ευρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού ακριβώς απέναντι από τον Άγιο Σώστη.
2.    Υπάρχει στάση μετρό πολύ κοντά (Συγγρού-ΦΙΞ) και πολλές γραμμές λεωφορείων που περνούν και σταθμεύουν σχεδόν απ’ έξω.
3.    Στους γύρω δρόμους υπάρχουν θέσεις στάθμευσης αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου.
4.    Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση (Iταλικά-Eλληνικά).