Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο: Σύνδεση με Σύνεση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
 

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση της Σχολής, οργανώθηκε και θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα ενημέρωση των Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου της Σχολής με θέμα:

 
«Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο: ΣΥΝΔΕΣΗ με ΣΥΝΕΣΗ»
 

Την ενημέρωση θα κάνει η κα Όλγα Ζούζουλα, Φιλόλογος, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και η κα Κατερίνα Ρούμπη Μαθηματικός-ΜΑ στη διδακτική. Τόσο η κα Ζούζουλα όσο και η κα Ρούμπη είναι επιστημονικές συνεργάτιδες του προγράμματος «ΑΡΙΑΔΝΗ».

 
Η «ΑΡΙΑΔΝΗ» είναι ένα Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας και άπτεται του φαινομένου του «εθισμού» των εφήβων στο Διαδίκτυο, καθώς και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του.

 
Η ενημέρωση θα είναι διάρκειας μιας (1) ώρας και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αγία Αιμιλία» της Σχολής, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, και ώρα 19:00 μ.μ.

 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η εξειδικευμένη ενημέρωση, από επίσημο φορέα, σε θέματα που αφορούν στους σύγχρονους κινδύνους που, ατυχώς, συνοδεύουν τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απορίες.

 
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων