Oι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στο Διαδραστικό Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Επισκέψεων οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Διαδραστικό Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα και παρακολούθησαν εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα με θέμα «τον τρόπο παρασκευής και την ιστορία του ψωμιού.» Οι μαθητές έμαθαν ότι το ψωμί αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας κάθε περιοχής. Η διαδικασία της σποράς και του ζυμώματος μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία για την κάθε εποχή. Η διαδρομή του ψωμιού στον χρόνο είναι εντυπωσιακή και ο καθένας μπορεί να μάθει πολλά μέσα από αυτή για έναν τόπο.