Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας

Σας περιμένουμε στην παράσταση της θεατρικής μας ομάδας!

 

Άλλη μια παράσταση που αναδεικνύει την ποιότητα του έργου που παράγεται στη Σχολή μας και του πολιτισμού που προάγει!

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

 

«Τρεις Θεοί, θέλοντας να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους, έτσι ώστε να διατηρήσουν τον κόσμο υπό την παρούσα μορφή του, κατέβηκαν στην Γη, ψάχνοντας μέσα στους ανθρώπους να βρουν κάποιους… με καλοσύνη πραγματική.
Μια μονάχα στιγμή πριν την απόλυτη απογοήτευση, απαντούν στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας, μια πόρνη με αληθινή ευγένεια ψυχής… τη Σεν Τε.
Την μεγάλη γενναιοδωρία της και την ανιδιοτέλειά της, την ανταμείβουν με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για να κάνει μια νέα αρχή.
Η Σεν Τε ανοίγει ένα καπνοπωλείο κι ερωτεύεται με όλη την δύναμη της ψυχής της έναν καιροσκόπο αεροπόρο, μα είναι τέτοια η εκμετάλλευση των συμπολιτών της και του αγαπημένου της που… προκειμένου να τα καταφέρει και να παραμείνει όρθια μέσα σε όλο αυτό, επινοεί ένα νέο χαρακτήρα, αυτόν του σκληρού ξαδέλφου Σουί Τα, ο οποίος είναι το όχημα  για να την κάνει να αντέξει όλη αυτή την διαφθορά, την επιθετικότητα και την οδύνη της φτώχειας των άλλων.»
Ένα από τα ερωτήματα που θα κληθούν οι θεατές να απαντήσουν είναι:
«Μπορεί ο καλός να επιβιώσει σε μια κοινωνία διεφθαρμένων;»
«Για να ζήσεις ως καλός άνθρωπος, πρέπει να είσαι συμπονετικός και τρωτός ή χωρίς αισθήματα, πραγματιστής και σκληρός;»

 

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
κα Εβίτα Παπασπύρου, κα Τίνα Γιαννούλη

 

ΜΟΥΣΙΚΗ
κος Ηλίας Λιαμής

 

ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Γιάννης Τεργιάκης, Μιχαήλ Πρωτονοτάριος, Φίλιππος Μπούφαλης

 

ΣΚΗΝΙΚΑ
κα Ελένη Σημαιάκη, κος Φραγκίσκος Μαραγκός

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
κα Μαρία Λάμαρη

 

ΠΑΙΖΟΥΝ
Α Λυκείου
Σοφία- Αικατερίνη Βαρθαλίτη, Ευσταθία Βορύλλα, Θέμις Ευθυμιοπούλου, Ιωάννα Λύκου, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Λάμπρος Μπέρδος, Κατερίνα Παπαγεωργίου, Ευαγγελία- Αγάπη Πασπάτη, Δανάη Ράπτη, Χριστίνα Ρέβελου, Αχιλλέας Συργιανίδης, Γεωργία Συργιανίδη, Αποστόλης Τόλης, Ιωάννα Φωσκόλου.

 

Β’ Λυκείου
Ιωάννα Λυκουροπούλου, Γιώργος Νομικός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Άννα Μαρία Παπακωνσταντίνου, Ιφιγένεια Πασχαλίδη, Μαρία Ποταμιάνου, Αγγελική Σιδέρη, Ευγενία Τριανταφυλλίδη, Ρωξάνη Βασιλεία Τσιροπούλου, Ιφιγένεια Χαραλάμπους.