Saint Joseph * Γεγονότα     Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017
12

Αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΣΤ΄ Τάξης. 

Πηγαίνετε και μ’ όσα έχετε… 
Οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού διοργάνωσαν την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αυλή του Σχολείου την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους. Πριν πέσει η αυλαία του Δημοτικού μοιράστηκαν τις πιο γλυκές αναμνήσεις τους από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό με όλο το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό που τους συντρόφευσε και τους καθοδήγησε τόσα χρόνια. Σε κλίμα συγκίνησης για άλλη μια χρονιά οι μαθητές της Έκτης Τάξης αποχαιρέτισαν το Σχολείο τους, με τραγούδια με υπό τη διεύθυνση της μουσικού κας Γιώτας Καραγιάννη.
 
Απόσπασμα από την γιορτή:
 
«Σήμερα αποχαιρετούμε το Σχολείο μας. Το Σχολείο μας είναι σημαντικό, γιατί έχει πολύ καλούς δασκάλους και δασκάλες. Μεγάλη μέρα σήμερα και τα συναισθήματα ανάμεικτα. Χαρά πλημμυρίζει την καρδιά, γιατί ένας επτάχρονος αγώνας έφτασε με επιτυχία στο τέλος του. Κι έρχεται την ίδια ώρα μια μελαγχολία και μια θλίψη που σου σκίζει την καρδιά. Μια γλυκιά, ζεστή αγκαλιά το Σχολείο, που μας νανούρισε μελωδικά για επτά χρόνια. Μια μικρή αγκαλιά το σχολείο, που πλάτυνε τόσο, όσο να χωράει την αγάπη, τη γνώση, τη χαρά και τη λύπη, τις ζαβολιές και τα καβγαδάκια μας, αυτά που νομίζαμε πως μας χώριζαν κι αυτά που μας ένωσαν για πάντα. Τώρα ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο αντίο και το μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ στους γονείς που μας έδωσαν ζωή και μας φρόντισαν. Ευχαριστώ στους δασκάλους που μας έμαθαν πώς να δίνουμε νόημα και ποιότητα στη ζωή μας».
 
Απόσπασμα από την ομιλία της Διευθύντριας κας Μαρίας Αλτουβά:
 
«….κάντε focus, λοιπόν αγαπημένα μου μαθητούδια, για να χρησιμοποιήσω κι εγώ τη λέξη που σας επαναλάμβανα συχνά. Κάντε focus στη μάθηση, στη δημιουργία, στο καινούριο, αλλά συγχρόνως σε όλα όσα μάθατε εδώ στο σχολείο σας τον Άγιο Ιωσήφ, κατά τη διάρκεια των σημαντικών χρόνων που περάσαμε μαζί. Βάλτε στόχους στη ζωή σας, προσπαθήστε να τους πραγματοποιήσετε χωρίς να απελπίζεστε. Μάθετε να διεκδικείτε και να κάνετε τις δυσκολίες της ζωής, ευκαιρία, για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι με ήθος και αξίες και καλύτεροι επιστήμονες με σεβασμό και πίστη στο Θεό και στον άνθρωπο. Θεωρώ ότι οι χαρές και οι λύπες, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες που ζήσατε σ’ αυτό το χώρο, σας έκαναν να αναπτύξετε τέτοιες δεξιότητες, που σας έχουν ετοιμάσει επαρκώς, έφηβους πια, να περάσετε την πόρτα του Γυμνασίου που ανοίγεται μπροστά σας. Να ξέρετε ότι η επιτυχία στη ζωή δεν είναι οι βαθμοί, αλλά όλες εκείνες οι γνώσεις, εμπειρίες που αποκτήσατε και θα αποκτήσετε από την κοινή σας ζωή με τους υπόλοιπους μαθητές και τους δασκάλους σας. Να είστε πάντα υγιείς, να ακολουθείτε την καρδιά σας, να επιδιώκετε το καλό, να μας θυμόσαστε, γιατί εμείς θα είμαστε εδώ και από μακριά θα σας καμαρώνουμε. Τελειώνω δανειζόμενη τα λόγια της Αγίας Αιμιλίας «Πηγαίνετε και μ’ όσα έχετε και θα λάβετε, κάνετε όσο καλό μπορείτε».
 
Τη γιορτή μας επιμελήθηκαν οι δασκάλες της ΣΤ΄ Τάξης: Τσαναή Μαργαρίτα & Χρυσανθοπούλου Ιωάννα
Μουσική επιμέλεια-διδασκαλία θεατρικών σκετς-προβολή: Καραγιάννη Γιώτα
Χορογραφίες: Ζούρου Χριστίνα
Παραγωγή video: Παπαηλιού Χρυσάνθη
 

 

Δημοσιευμένο σε: Δημοτικό
Actions: E-mail | | | |


No articles match criteria.

Microsoft Office Specialist

Ανακοινώσεις
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017
Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2016-2017
15/6/2017 - 21:00 (Πρόσκληση)
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017
Εορτασμός Αγίας Αιμιλίας 2017
Σάββατο 17 Ιουνίου 2017
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017
eTwinning 2017
Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017
Διαγωνισμός Υποτροφιών 2017
Αποτελέσματα
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017
MFNU 2017
Χάγη
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017
Σας Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση !
2017
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017
Θέματα Υποτροφιών Γυμνασίου
2017-2018
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
2ème ECOLE OUVERTE
Δημοτικό, Σάββατο 1 Απριλίου 2017, 09:00-16:00
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
Θεατρική Παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
Σάββατο 8 Απριλίου, 20:30
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017
Πρόσκληση σε Φιλολογικό Μνημόσυνο
Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
 
YouTube Channel

  Εγγραφή   Είσοδος Copyright 2010-2011   |  Privacy Statement  |  Όροι Χρήσης     Developed by Vertitech