Τηλεκπαίδευση

…. Κι αν δε γίνεται να υπάρξει αύριο η σχολική τάξη όπως την ξέραμε μέχρι χθες, τότε θα πρέπει να φροντίσουμε να την εφεύρουμε, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μεταφορά της γνώσης και να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός της εκπαίδευσης:η μετατροπή των καθρεφτών σε παράθυρα  (Sidney Harris).

 

Αύριο λοιπόν και για όσο καιρό χρειαστεί,  τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Teams , σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Επίσης θα πραγματοποιούνται όλες οι απογευματινές δραστηριότητες , ενισχυτικά μαθήματα, μελέτη και όμιλοι.

 

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των καιρών με προθυμία, εργατικότητα, ομαδικότητα αλλά και ελπίδα πως γρήγορα θα ανταμώσουμε στο αγαπημένο χώρο του Σχολείου μας. Στόχος μας να υπηρετήσουμε το οικουμενικό- ανθρωπιστικό έργο του Τάγματος του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως αλλά και τα λόγια της ιδρύτριας του Αγία Αιμιλία ντε Βιαλάρ «Πόσο η ψυχή μου ικανοποιείται σαν πετυχαίνει να μοιράσει την ευτυχία και να ανακουφίσει την πονεμένη ανθρωπότητα!»