Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2017-2018 για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό

Ο Αγιασμός του σχολείου μας έγινε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας Σεβασμιότατου π. Σεβαστιανού Ροσσολάτου. Με την καθοδήγηση του Σεβασμιότατου, όλοι μαζί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς προσευχηθήκαμε και παρακαλέσαμε τον Κύριο να μας παρέχει την ευλογία Του, για να διέπεται η νέα σχολική χρονιά, από προσφορά, αλήθεια και αγάπη!

 

 

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Δημοτικού, κας Αλτουβά

 

Καλημέρα σε όλους, καλώς ήρθαμε, καλώς επιστρέψαμε και καλώς ανταμώσαμε στο Σχολείο μας, τον Άγιο Ιωσήφ, και στη σχολική μας οικογένεια, μαθητές, διδάσκοντες και γονείς!

Καλή μας σχολική χρονιά, ευλογημένη από τον Θεό, κεφάτη, αισιόδοξη, πλούσια σε εμπειρίες, όνειρα, δημιουργία, στόχους και νέες προκλήσεις για όλους!

 

Στο νέο, λοιπόν ξεκίνημα μας αγαπημένα μου μαθητούδια στεκόμαστε με ελπίδα, σιγουριά, χαρά, ευγένεια, καλή συμπεριφορά και είμαι βέβαιη ότι και φέτος η ζωή μας στο σχολείο μας θα είναι όμορφη, ενδιαφέρουσα, μοναδική και καθόλου μονότονη.

 

Καλωσορίζουμε ιδιαιτέρως στη σχολική μας οικογένεια, τα νηπιάκια, τα πρωτάκια και τους νέους μαθητές μας και θα ήθελα να τους πω ότι σ’ αυτά τα πρώτα βήματά τους στη γνώση και μάθηση θα μας έχουν συνοδοιπόρους και εμψυχωτές.

 

Τέλος, εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας, εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη πνευματική και σωματική, κάτω από τη σκέπη του Αγίου Ιωσήφ, προστάτη του Σχολείου μας.