Σαββατοκύριακα δημιουργικής απασχόλησης [Περίοδος Β΄]

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας,

 

Mε ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε ότι η 1η περίοδος των Σαββατιάτικων Δημιουργικών Δραστηριοτήτων περατώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 19/1/2013 και αμέσως ξεκινά η 2η Περίοδος, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, με νέες ιδέες και δραστηριότητες στις οποίες η συμμετοχή όλο και περισσότερων παιδιών εγγυάται ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Και η Β΄ Περίοδος θα διαρκέσει 10 «ενεργά» Σάββατα, με τα απαραίτητα κενά (λόγω αργιών και διακοπών του Πάσχα).

 

Μετά την επιτυχημένη περυσινή παρουσίαση – γιορτή των παιδιών των Σαββατιάτικων στο τέλος της χρονιάς, και τη φετινή χρονιά, στο τέλος της 2ης περιόδου σε ημερομηνία και ώρα που θα σας ανακοινωθεί, θα γίνει επίσημη παρουσίαση των δραστηριοτήτων των παιδιών με μία θεατρική παράσταση την οποία θα δημιουργήσουν τα παιδιά των τμημάτων Ζωγραφικής, Κατασκευών, Θεατρικού παιχνιδιού, Χορού και Μουσικής και με αγώνα ποδοσφαίρου.
 

Παιδιά, ελάτε να δημιουργήσουμε μια καταπληκτική θεατρική παράσταση με δικές σας κατασκευές, ζωγραφιές, μουσικές, χορούς! Παιδιά, ελάτε να παίξουμε ένα αγώνα ποδοσφαίρου!
 

Οι γονείς σας και οι φίλοι σας θα είναι εκεί για να σας απολαύσουν! Γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή στις δραστηριότητες της 2ης περιόδου που ξεκινούν σε λίγες μέρες.
 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους έγκαιρα, πριν την έναρξη της περιόδου, ώστε ο τελικός προγραμματισμός να γίνει λαμβάνοντας υπ’ όψη τις πραγματικές συμμετοχές.
 

Δραστηριότητες για τις οποίες θα εκδηλωθεί τελικά ενδιαφέρον λιγότερων των 5 ατόμων θα ακυρωθούν με επιστροφή των χρημάτων.
 

Δηλώσεις συμμετοχής μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, μπορείτε να παραδώσετε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2013 στο Λογιστήριο του Σχολείου, και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στα μέλη του Συλλόγου που θα βρίσκονται στο Σχολείο για την έναρξη της Β΄ Περιόδου.
 

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε με μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: parents[dot]association[dot]np[at]stjoseph.gr.

 

Η Πρόεδρος                                          Η Γραμματέας
Σοφία Μιχαλοπούλου-Κονταξόγλου       Λιάνα Παλαιοβρυσιώτη-Ταμπακόπουλου