ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Οι εκδηλώσεις- αφιερώματα στις τέχνες και σε διακεκριμένους καλλιτέχνες, οι θεατρικές παραστάσεις, το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι, καθώς και οι εκδηλώσεις αγάπης προς τον συνάνθρωπο συντελούν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών μας.

 

 

«Γιορτή για τον Παππού και τη Γιαγιά»

 

Έχει γίνει Θεσμός για το σχολείο μας κάθε χρόνο στην αυλή μας οι μαθητές της B΄ τάξης να γιορτάζουν μαζί με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας και να τους υπόσχονται ότι θα φυλάξουν όλα αυτά που καθημερινά τους προσφέρουν απλόχερα, σαν ένα πολύτιμο θησαυρό και να τον δώσουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους !

 

 

 

«Διαθεματικές Γιορτές Τέλους της Σχολικής Χρονιάς»

 

  • «Το τρελοβάπορο» του Οδυσσέα Ελύτη- Αφιέρωμα στην Ελλάδα μας
  • «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο
  • «Μίκης Θεοδωράκης – Μια Ζωή Ελλάδα»
  • «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι»
  • «Μουσική και Χορός στον 20ο αιώνα

 

 

 

 

«Αποχαιρετιστήρια Γιορτή της ΣΤ΄ τάξης»

 

Σε κλίμα συγκίνησης κάθε χρονιά οι μαθητές της έκτης τάξης αποχαιρετούν το σχολείο τους με τραγούδια, χορογραφίες και θεατρικά δρώμενα. Αποχαιρετούν μια γλυκιά, ζεστή αγκαλιά, που τους κράτησε για έξι χρόνια. Μια αγκαλιά, που πλάτυνε τόσο, όσο να χωράει την αγάπη και τη γνώση. Αποχαιρετούν τους δασκάλους και τις δασκάλες τους, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό με ένα μεγάλο ευχαριστώ που τους έμαθαν το «Εμείς» και όχι το «Εγώ».