ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού του σχολείου μας ιδρύθηκε το 1982. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνογαλλικών Σχολείων και συμμετέχει ενεργά σε αυτήν.

 

Ο Σύλλογος αναπτύσσει πλήθος δράσεων που απευθύνονται στα παιδιά παρέχοντας διάφορες δραστηριότητες. Οι δράσεις του Συλλόγου οργανώνονται σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου, με τρόπο που να μην διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του Σχολείου.

 

Σκοπός μας είναι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και των δυνατοτήτων μας να συμβάλλουμε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος, καθώς και στη δημιουργία καλυτέρων συνθηκών σπουδής, δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας.

 

Διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο που προκύπτει από αρχαιρεσίες οι οποίες διεξάγονται ανά διετία, μετά από σύγκληση γενικής συνέλευσης των γονέων.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ», που προέκυψε από την ψηφοφορία, που διεξήχθη κατά την τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουνίου 2021, συνεκλήθη σε σώμα, με την παρακάτω νέα σύνθεση:

 

 

Πρόεδρος: κα Στέλλα Σταύρου
Αντιπρόεδρος: κα Χριστιάνα Κάκνου
Γραμματέας: κα Μαρία Χρονοπούλου
Ταμίας: κος Γιάννης Καταιβάτης
Μέλη: κα Βασιλική Tσούτση

κα Δέσποινα Κρητικού

κα Φανιάννα Γκόφα