Σαββατιάτικες Δραστηριότητες

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 

Το τέλος της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και μαζί με αυτό ήρθε και το τέλος της περιόδου των Σαββατιάτικων Δημιουργικών Δραστηριοτήτων, στις οποίες όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη όρεξη και κέφι. Για το λόγο αυτό:

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
και η Διεύθυνση της Σχολής,
Σας προσκαλούν
το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ.,

 

να παρευρεθείτε στο χώρο του Σχολείου μας, για να παρακολουθήσετε μια μικρή γιορτή που θα δώσει σε μας τους γονείς την ευκαιρία να καμαρώσουμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες και αθλητές. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνα ποδοσφαίρου, επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας, θεατρική παράσταση βασισμένη σε ένα κινέζικο μύθο με τίτλο «Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ & Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ», σε διασκευή της κ. Άντριας Ράπτη, χορό με τεχνική ρυθμικής με μπάλες και στεφάνια, σε χορογραφία της κ. Χριστίνας Ζούρου, σκηνικά κατασκευασμένα από το τμήμα Ζωγραφικής της κ. Μαρίας Ρούσσου και υλικά και αξεσουάρ της παράστασης κατασκευασμένα από το τμήμα Δημιουργικών Κατασκευών της κ. Τίνας Σουτζόγλου. Στο χώρο του Σχολείου θα εκτεθούν και όλα τα έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν οι μαθητές του τμήματος.

 

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στη διοργάνωση αυτής της μικρής γιορτής, θα παρακαλούσαμε όλα τα παιδιά που παίρνουν μέρος στα δρώμενα να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 9.30 π.μ. για να γίνει μία προετοιμασία. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση όλα τα παιδιά και οι γονείς των υπόλοιπων τμημάτων, που δημιούργησαν τα σκηνικά και τα υλικά της παράστασης, και που ζωγράφισαν τα έργα που θα εκτίθενται για να απολαύσουν και να επιδείξουν τις δημιουργίες τους.

 

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της γιορτής έχει ως εξής :

 

Α) Ώρα 10.00 π.μ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Β) Ώρα 10.40 π.μ. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ.
Γ) Ώρα 11 π.μ. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Δ) Ώρα 11.40 π.μ. ΧΟΡΟΣ – ΡΥΘΜΙΚΗ (κλείσιμο παράστασης).
Ε) Ώρα 12.00 μ.μ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ – παρουσίαση μαθητών και δασκάλων.

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς και κηδεμόνες για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη που παρείχαν στις πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλάβαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Χωρίς τη δική σας βοήθεια και κυρίως την εμψύχωσή σας, κανένας στόχος μας δε θα μπορούσε να επιτευχθεί.

 

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του Δ.Σ.

 

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Σοφία Μιχαλοπούλου-Κονταξόγλου

      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Λιάνα Παλαιοβρυσιώτη-Ταμπακοπούλου