29ο Χριστουγεννιάτικο BAZAR

Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό , Γονείς και παιδιά, για 29η   συνεχόμενη χρονιά, ζήσαμε τη χαρά της προσφοράς μέσα στη γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου  Bazar.

 

Στήθηκαν χριστουγεννιάτικα περίπτερα, αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς μαθητών, δασκάλων και γονέων. Οι μαθητές της Α΄ τάξης παρουσίασαν  χριστουγεννιάτικα θεατρικά και η  Χορωδία και η Ορχήστρα παρουσίασαν παράσταση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

 

Οι μαθητές μας διασκέδασαν, στο εργαστήρι των ξωτικών, στο Stand Up Chemistry από το Δρ. Γιάννη Γουλέ  (Διαδραστικά πειράματα με απλά υλικά… και χιούμορ!), παίζοντας βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και παιχνίδια στο Λούνα Παρκ, που είχε στηθεί στο χώρο της αυλής του σχολείου μας. Επίσης έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας, με μπαμπάδες και δασκάλους, στο γήπεδο 5χ5 του σχολείου μας.

 

Οι προσκεκλημένοι μας, όσο τα παιδιά τους διασκέδαζαν, απόλαυσαν αχνιστό καφέ, γλυκά, αλμυρές λιχουδιές και ζεστό σουβλάκι.

 

Με υπεύθυνη τη Διευθύντρια κα Μαρία Αλτουβά πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία.  Με την συγκινητική προσφορά των γονέων εμπλουτίσαμε και ενισχύσαμε την Τράπεζα  Αίματος  Εθελοντών  Αιμοδοτών «ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ» που καταφέραμε να δημιουργήσουμε εδώ και 8 χρόνια.

 

Το 29ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazar  πέτυχε και φέτος τον άγιο σκοπό του !