Τελετή Αποφοίτησης Γ΄ Λυκείου 2019

Με την τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου, έπεσε και η αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς. Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα ήταν παρούσα στην τελετή, συγκινημένη και χαρούμενη για τα παιδιά που ετοιμάζονται να αναμετρηθούν με τη ζωή. Τα παιδιά που είναι εφοδιασμένα με τις αξίες και τις αρχές ενός σχολείου που τόσα χρόνια έχει βάλει στόχο να συμβάλλει στην δημιουργία μιας κοινωνίας ανθρωπιάς με πολίτες άριστα εκπαιδευμένους με τα αρτιότερα μέσα.
Το τέλος της γιορτής επισφραγίστηκε με την κινηματογραφική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο;» στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι μαθητές. Την ταινία, όπως και τις προηγούμενες άλλωστε, γύρισε και επιμελήθηκε ο κ. Αλεξέλλης με την βοήθεια των υπεύθυνων της γιορτής κας Θάνου και κας Κλουκινιώτου. 
Η κινηματογραφική ταινία, όπως και η θεατρική παράσταση, αποτελεί πια θεσμό για τη Σχολή μας, αφού μέσα από αυτήν οι μαθητές χαίρονται και παράλληλα βιώνουν την συναδελφικότητα και τον κοινό στόχο.
Ευχαριστίες λοιπόν στον κ Αλεξέλλη για την ταινία, την κα Κλουκινιώτου και στην κα Θάνου για την συνολική φροντίδα όλης της τελετής.
Οι ευχές μας θα συνοδεύουν τους μαθητές μας σ όλη τους την μετέπειτα πορεία.