34ος Μαραθώνιος Αγώνας “Μαραθώνιος Αθήνας – ο Αυθεντικός”

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες της Σχολής,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

 

Η Διεύθυνση της Ελληνογαλλικής Σχολής “Άγιος Ιωσήφ” συμπληρώνει τα 160 χρόνια λειτουργίας της υπηρετώντας ακούραστα την ανθρωπιστική παιδεία με έργο κοινωνικής προσφοράς και με την παροχή ανάπτυξης δεξιοτήτων που θα συμβάλλουν στη διάπλαση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας όλων των μαθητριών και μαθητών μας και στην ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας και του αθλητικού ιδεώδους. Με αυτόν τον προσανατολισμό, η Σχολή μας, θα συμμετάσχει με προκράτηση θέσεων στον 34ο Μαραθώνιο Αγώνα «Μαραθώνιος Αθήνας – ο Αυθεντικός» και σας παρακαλούμε οι απαντήσεις όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να επιστραφούν στην κα Μητροπούλου μέχρι την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

 

Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

 

Κάθε χρόνο τα χαρούμενα πρόσωπα, αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Η μεγάλη γιορτή της Αθήνας, της Ελλάδας, του αθλητισμού και του πολιτισμού θα αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για χιλιάδες ανθρώπους που θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιονδήποτε αγώνα. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ξεχωριστό αγώνα θα ανακοινωθεί την 1η Απριλίου 2016.

 

Σας περιμένουμε όλους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 13 Νοεμβρίου 2016.

 

Δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε σε έναν από τους αγώνες και κρατήστε τη θέση σας για την επίσημη εγγραφή από τώρα!!!

 

Από τη Διεύθυνση

 

Διαδώστε το σε όλους!

σε γονείς, αδέρφια

και φίλους!!!