Γέφυρα Εργασίας και Αλληλεγγύης

Αγαπητοί Γονείς,

 

Η Σχολή μας, συνεχίζοντας το παράδειγμα της ιδρύτριάς μας, Αγίας Αιμιλίας ντε Βιαλάρ, καθώς και των Αδελφών – συνοδοιπόρων της, ενδιαφέρεται για τη σωστή καλλιέργεια και εκπαίδευση των μαθητών της, τόσο στην απόκτηση γνώσεων όσο και στην απόκτηση αξιών και ήθους αποδεικνύοντάς το καθημερινά.

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 160 χρόνων παρουσίας και προσφοράς της Σχολής μας, του “Αγίου Ιωσήφ”, στην Αθηναϊκή Κοινωνία, σε δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον κάθε “αναγκεμένο”, σκεφτήκαμε να σταθούμε αυτή τη φορά δίπλα σε νέους αποφοίτους μας, σε φίλους και γονείς του σχολείου μας, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

 

Από φέτος αρχίζουμε μια νέα δράση για την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων αποφοίτων μας και ίσως κάποιων άνεργων γονέων μας, για να στηρίξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο την ελληνική κοινωνία.

 

Η όλη αυτή προσπάθεια θα στηριχτεί κατά μεγάλο μέρος σε σας τους γονείς των μαθητών μας, και στον Σύλλογο Αποφοίτων του Σχολής μας μέσω των γνωριμιών και της επαγγελματικής ιδιότητας του καθενός.

Είμαστε βέβαιοι ότι και γι’ αυτή τη δράση, όπως έγινε και με την εθελοντική μας αιμοδοσία, θα δηλώσετε παρόντες και έτοιμοι να στηρίξετε τη δημιουργία Γέφυρας Εργασίας-Αλληλεγγύης, μέσα στην οικονομική κρίση και δυστυχία, που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας.

 

Αρχικά θα μπορείτε να αφήνετε συμπληρωμένα τα δελτία αναζήτησης και προσφοράς ενδεχόμενων θέσεων εργασίας στη Γραμματεία των Σχολείων μας, (Δημοτικό, Γυμνάσιο/Λύκειο) τα οποία θα αρχειοθετούνται ως προς τα στοιχεία τους. Η δική μας συμμετοχή έγκειται μόνο στο να συνδυάσουμε τα στοιχεία και να φέρουμε σε επικοινωνία τις δυο πλευρές. Από εκεί και πέρα, η όλη εξέλιξη αφορά τους δυο ενδιαφερομένους.

 

Αυτή τη Γέφυρα Εργασίας και Αλληλεγγύης, την αφιερώνουμε στον «Άγιο Ιωσήφ», προστάτη των εργαζομένων και προστάτη του Σχολείου μας, και ελπίζουμε να είναι μια νέα αρχή για ένα μέλλον ελπιδοφόρο και αισιόδοξο για τους νέους μας και για όλους εκείνους που αναζητούν εργασία.

 

Από τη Διεύθυνση

 

Δελτίο-Προσφοράς-Εργασίας
Δελτίο-Αναζήτησης-Εργασίας